• DSC00494
  • Hanna.look brown rib
  • bykayclick1
  • IMG_1880

ByKay is een Nederlands merk waarbij tevreden baby's (en dus ouders), ergonomie en duurzaamheid al bijna 20 jaar centraal staan. Door hun jarenlange ervaring en expertise is hierdoor een brede range van ergonomische babydragers ontstaan. Voor ieder wat wils en een passende draagoplossing! Van draagdoek tot draagzak, van prematuur tot peuter. Leuk detail: het grootste gedeelte wordt in Nederland geproduceerd!

Top 3 producten van Bykay

21 jaar geleden werd Kay voor het eerst moeder, de mooiste verandering in haar leven. Ze voelde meteen zoveel liefde voor haar vier kinderen en wilde ze dicht bij haar houden. Maar er ontbrak iets: een modieuze ergonomische babydrager van hoge kwaliteit. Dus ging ze aan de keukentafel zitten, achter haar naaimachine, en zonder enig plan of investeringsgeld begon ze te ontwerpen. Het creëren van een drager voor haar eigen kind resulteerde uiteindelijk in haar eigen bedrijf.

Het moederschap en ondernemerschap hebben haar geholpen zichzelf te vinden en vol zelfvertrouwen te groeien van een klein verlegen meisje tot een zelfbewuste vrouw. Net als haar bedrijf. Vanaf de keukentafel groeiden ze uit tot een internationaal bedrijf met collega's, en een mooi merk met fans over de hele wereld! Hun visie?

Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er voor iedereen en overal een ergonomische babydrager beschikbaar is.

Bezoek de website