Baby in draagdoek in de Efteling!

5850 keer bekekenDelen

Mijn naam is Cheryl, vooralsnog woonachtig in Noord Brabant. Ik hou me graag bezig met fotografie en het ontwerpen van o.a. (geboorte)kaartjes. Samen met mijn vriend Raoul heb ik twee prachtige kids die ik veel draag in de draagdoek: Tyler (2 jaar) en Jewell (5 maanden). 1 mei vertrokken wij voor een half jaar naar Kreta, Griekenland. Ook daar gaan wij natuurlijk veel dragen en mooie plaatjes schieten.

Collage Efteling 2

Voor het eerst in de draagdoek

Zondag 11 april.

Het begon eigenlijk heel spontaan, zo van 'Oh zondag is het lekker weer, zullen we naar de Efteling gaan' en voordat we het wisten was het zondag en waren we in de Efteling en wát een heerlijk dagje...

Tyler (nu 2 jaar) was 7 maanden toen wij voor de eerste keer met hem in de Efteling waren. Dit was ook gelijk mijn eerste draagervaring, met een (jawel, ergonomische) draagzak. De eerste draagervaring met een doek was toen mijn dochtertje Jewell (5 maanden) geboren werd. 

Met draagdoek naar de Efteling

Dus, het was zondag.. Naar de Efteling, wat neem je mee?

Je handen vrij met een babydrager 

Iedereen kent het wel, die lange wachtrijen. Hoe fijn is het dan dat je in de rij staat en alsnog je handen vrij hebt, want je hoeft je kindje niet uit de kinderwagen te halen om hem of haar vervolgens op je arm in de lange wachtrij te dragen. Wat er met mij dus zeker mee gaat is een draagdoek. Ideaal.

Mensen die je aankijken, maar het vooral ook heel positief vinden, dat ik als jonge mama mijn kindje dicht bij me draag. ''Dat zie je niet vaak'' krijg ik dan als opmerking, maar 'gek genoeg' zie je dat toch nog best vaak, steeds vaker. En hoe heerlijk is het, om je kindje die je 9 maanden in je buik hebt gedragen, ook daarna nog heerlijk dicht tegen je aan te kunnen dragen.

Met de draagdoek naar de Efteling / @the.mommylife

In sommige attracties kun je zelfs de drager omhouden, super fijn. En een draagdoek is al helemaal ideaal wanneer je nog een ander kindje hebt, dat natuurlijk ook om aandacht vraagt.

Wat voor de kleine meid het belangrijkst is, is dat ze deze dag heerlijk dicht tegen mama aan alle indrukken van de dag heeft kunnen verwerken. Ze vindt het heerlijk om rond te kunnen kijken en zeg eerlijk, waar kan dat nou beter dan in een draagdoek?

Geïnspireerd geraakt door de prachtige (draag)foto's van Cheryl? Volg haar op Instagram.

Check ook andere blogs over erop uitmet je baby! 


Benieuwd welke babydrager voor jou geschikt is?

Gebruik onze keuzehulptool
5850 keer bekekenDelen
Advertentie:
Advertentie: