Stoere mannen met een draagzak

25015 keer bekekenDelen

Mannen die hun kindje dragen in een draagzak: wij vinden het super stoer. Mannen die zich niet zoveel aantrekken van wat andere mensen ervan vinden of hoe mensen kijken. Mannen die vol trots rondlopen met hun kindje in de draagdoek. En gewoon lekker actief en ondernemend blijven, maar nu mét hun kindje. Heroes don’t wear capes, they wear kids!

Naamloos-1

Een stoere draagzak voor de man

Als je als man een kindje krijgt, kan het soms best voelen alsof je aan de zijlijn staat. Je vrouw heeft jullie kindje negen maanden gedragen in de buik, ze bevalt van jullie kindje en geeft daarna misschien ook borstvoeding. Hierdoor ontstaat er vanaf het allereerste begin een hechte band tussen moeder en kind. Zo is de natuur nu eenmaal, maar dat wil niet zeggen dat je als vader niet kunt werken aan die hechte band met jullie kleintje. Het dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak bevordert de hechting. Je hebt veel interactie met je baby en hij of zij raakt vertrouwd met jouw stem, geur en aanwezigheid.

ByKay | Stoere draagdoeken voor mannen

Maar er zitten ook veel praktische voordelen aan het gebruik van een draagdoek. Met een draagdoek kun je veel dingen samen met je kleintje ondernemen, waar je met een kinderwagen vaak tegen beperkingen aan loopt. Bijvoorbeeld omdat je je handen niet vrij hebt (hond uitlaten of klusjes doen bijvoorbeeld) of omdat het terrein dat je wilt begaan dat niet toegankelijk is met kinderwagen, zoals bos, strand of een plek met trappen. Ook is het super handig wanneer je al een groter kindje hebt die je graag aan de hand houdt bij het lopen.

Welke draagzak of draagdoek koopt een man?

Natuurlijk mag de babydrager van de man er ook wel een beetje stoerder uitzien. Oké, wij smelten ook als we een vader zien met een zachtroze draagdoek met zijn baby op de buik, of zijn peuter op zijn rug in een peuterdrager, maar vinden het ook super cool als een man de draagdoek echt als verlengde ziet van zijn eigen stijl. Er zijn zat draagdoeken en draagzakken te vinden met een stoer printje of kleur. Een draagdoek of draagzak die precies bij hém past. En of de vader nu met een Ergobaby, Tula, Babybjorn of Artipoppe thuiskomt, met een buikdrager of rugdrager voor baby of peuter waarmee hij op buik of rug draagt: wij vinden hem een kanjer, want hij draagt!

ByKay - Stoere Draagdoeken voor Mannen

Vrouwen, pas op!

Sommige mensen vinden vaders die hun kindje dragen soft of niet stoer, maar wat blijkt? Mannen die hun kleintje in een draagzak dragen hebben een sterke aantrekkingskracht op vrouwen! Dus dames, pas maar op als je je man wilt overtuigen om ook te gaan dragen ;)

Stoere draagdoeken voor mannen

Lees ook eens https://the-dad.com/koop-draagzak/https://www.lotuswritings.nl/leukste-draagzakken-mannen/ en https://eengoedverhaal.nu/blog/draagzak-voor-mannen-baby-bjorn-one/, als je meer wil lezen over mannen en dragen!

Wil je weten hoe een draagdoek werkt? Kijk dan eens op onze instructie pagina hoe je een draagdoek knoopt. 
En voor de draagzak hebben we uiteraard ook een duidelijke instructie.
Meer vaders die dragen? Tuurlijk! Lees hier verder!


Benieuwd welke babydrager voor jou geschikt is?

Gebruik onze keuzehulptool
25015 keer bekekenDelen
Advertentie:
Advertentie: