Baby Jax in de doek

3399 keer bekekenDelen

Hi! Ik ben Larissa. Mijn vriend Jeffrey is de allerleukste en als klap op de vuurpijl hebben wij samen Jax op de wereld mogen zetten, die een groot gedeelte van de dag bij mij inde doek 'woont'.. 

 

24

Het is klokslag 5.00 uur als ik ontwaak door jouw mooie gebrabbel. Oké, ik zeg ‘mooi gebrabbel’ maar Jax, het is hier écht te vroeg voor! Pap en mam hebben een zware nacht met je gehad. We hebben elk uur van de klok gezien. Met een grote zucht sta ik op. Slaapdronken verplaats ik mij richting jouw ledikant. Ik wil je een speentje geven, in de hoop dat jij je nog een keer omdraait. Eventjes verstijf je door mijn donkere schim die je tegemoet komt. Zodra je mijn gezicht herkent is het feest. De blijdschap in die grote kijkers van je is niet te omschrijven. Het is een beetje te vergelijken met mijn gezicht als pappa thuis komt met 10 kilo chocola onder zijn arm. Oftewel ‘heaven has arrived’! Vroeg op is dan echt zo gek nog niet!

Een mooie dag ligt voor ons. Heerlijk met mijn newborn Jax bezig zijn. Hem knuffelen, vasthouden, en aan hem snuffelen in de doek.

Lees meer


Benieuwd welke babydrager voor jou geschikt is?

Gebruik onze keuzehulptool
3399 keer bekekenDelen
Advertentie:
Advertentie: