Ergonomische draagzak fans!

3118 keer bekekenDelen

Waarom is dragen zo fijn? Daar kunnen wij natuurlijke vele antwoorden op geven. Maar het is nog fijner wanneer draagfans vertellen waarom zij een draagdoek of draagzak zo fijn vinden. Elke baby is anders, elke familie en elke situatie. Er is voor iedereen een manier om fijn te kunnen dragen! We hebben daarom voor jou een aantal reacties verzameld.

Fans-draagdoek

 

Voordelen en tips over draagdoek en draagzak, van draagfans

Mijn ultieme voordeel is dat ik met meerdere kindjes de jongste kan dragen en de andere twee beide een hand kan geven. Als je een wagen hebt gaat dat niet. Nu kan ik al mijn kindjes mijn liefde en warmte geven zonder er eentje buiten te sluiten. Ieder kindje voelt wat van mama. De warmte met de handen of mama's borst. Heerlijk om mijn liefde zo aan alle 3 te kunnen geven als we ergens heen lopen!!

Voordelen... uhhh?? Haha grapje! Hoeveel voordelen wil je horen??

Het dragen van je kindje is goed voor het hechtingsproces, lekker je handen vrij, je kindje lekker bij je hebben en snel kunnen troosten, al vroeg veel kunnen zien ipv plat in een kinderwagen. Ennnnn t is gewoon zooooooo lekker genieten van je kleine moppie ze worden zo snel groot en willen snel genoeg niet meer bij je hangen dus geniet van deze tijd!

O ja t is ook heeeerlijk warm

Mijn kindje is geregeld ziek en heeft nog vaak last van reflux. Dan is een draagdoek vaak het enige dat helpt. En deze draagdoek ziet er daarbij ook heel leuk uit!

-

 Omdat ons kleine meisje koemelkallergie heeft en erge reflux.
 Hierdoor wil ze het liefst de hele dag rechtop gehouden worden. 
 Ze ligt nu voor de 2e keer in het ziekenhuis vanwege een virus. Nu rs virus. 
 Ik had een doek geleend van een vriendin en mn kleine meid vond het heerlijk!
 Dus nu zelf een doek aanschaffen! 
 Ik geniet er zelf ook enorm van!!!!
 Zo bijzonder!!!

Ik neem mijn doek overal mee. Vergeleken met een kinderwagen neemt dit geen plaats in beslag. Ik heb 3 kinderen en heb bewust niet voor een duo-wagen gekozen. Zo ook zijn we naar Afrika geweest en hebben we de wagen thuis gelaten. Voordeel: je kan je kind overal meenemen. En het dragen Is zo heerlijk. Ik kan echt niet zonder. Ik gebruik mijn doek dagelijks. En dus ook op vakantie. Ik woon 2 verdiepingen hoog en heb geen lift dus ook dan is dragen idéaal. Als mijn meisje niet lekker is, dan doe ik haar in mijn draagdoek dan wordt ze rustig. En zelf vind ik het heerlijk om mijn kindje dicht en veilig tegen me aan te hebben. Ik duim hard om deze mei tai te winnen. Gezien mijn jongste 2 kinderen 18 maandjes schelen ben ik van plan nog lang te dragen. Dus zou deze ideaal zijn en ook voor onze volgende reis naar Afrika ( Het land van mijn man ). Want ook dan zal ik mijn wagen thuislaten en enkel mijn draagdoek mee nemen.

-

Wat ik zelf echt super vindt, is het voeden in de draagdoek als onze dochter en regel dag had ik der in de draagdoek en kon zei heerlijk bij mama drinken en ik kon gewoon mijn dagelijkse dingen doen en voor de andere 3 kinderen zorgen, ook heerlijk wandelen in het bos geen dou wagen mee maar heerlijk de draagdoek wat een uitkomst smile-emoticon ook als de middelste 2 kinderen ziek of moe zijn kan ik hun in de dou wagen zetten en onze kleine meid heb ik dan in de draagdoek. Ik kan zo alle kinderen aandacht en liefde geven wat voor mij heel belangrijk is, maar nog belangrijker dat geen kindje zich buiten gesloten voelt.

-

Een groot voordeel hier is dat als onze zoon onrustig is graag in een draagdoek dicht bij mama is. Hierdoor heb ik mijn handen vrij voor onze dochter va 3.5 die ook juist dan de aandacht wil. Zo kan ik er voor beide tegelijk zijn! Ook is het fijn om hem in de draagdoek te hebben en dan te gaan wandelen buiten. Hij valt dan lekker in slaap. Een draagdoek erbij zou heel fijn zijn omdat deze die we nu hebben geregeld in de was zit omdat mijn zoontje vaak spuugt. En deze doek en kleur is ontzettend mooi!

-

Het is heerlijk om je kindje zo dichtbij te dragen wetende dat hij zich veilig en geborgen voelt en helemaal tot rust komt. Daarnaast heeft mijn zoontje doordat hij rechtop zit ook minder tot geen last van zijn reflux en heb ik mijn handen vrij al blijf ik m toch lekker veel knuffelen. Kind blij en tevreden dus mama ook heel blij en tevreden.

 


-

In mijn kraamweek van onze stoere zoon nu 5 maanden, zat hij al heerlijk in de draagdoek.
Er werden mooie pakketjes bezorgd door de postbode hij zag t en wilde t pakketje in de gang zetten maar ik zei nee hoor geef maar.hij dacht dat ik mijn baby vast had. En het niet kon aanpakken.
Hij was onder de indruk dat t allemaal zo makkelijk gaat.
Hij had ook net een babietje van evenoud en dacht er ook aan want zijn vrouw wachtte op hem zodra hij thuis kwam zodat de baby bij hem kon en zij pas kon gaan koken. Anders huilde t.
Ik vertelde hem de supervoordelen van het dragen.
Hij vroeg de sites en ging er zeker een bestellen.
je krijgt als je draagt zovele positieve vragen die je supertrots kunt beantwoorden, het is geweldig.
Alledrie hebben ze genoten vh dragen en nu de jongste woont zowat in de doek .
Deze is ook zo mooi voor mijn stoere jongen.

-

Ik kan alleen maar voordelen opnoemen om te dragen.. Waaronder de belangrijkste van geborgenheid. Lekker bij mama of papa, de warmte van hun en hun hartslag die het ritme van de baby zijn hartslag regelt. De tip is om je enorm goed in te lezen over ergonomisch dragen en goede draagdoeken en draagzakken zodat je niet veel geld uitgeeft aan een on-ergonomische drager waarin een kindje letterlijk hangt. 

Meer reviews lezen? Ook dit artikel van de Consumentenbond is erg interessant!
https://nl.trustpilot.com/review/www.ergobaby.eu
 

 


Benieuwd welke babydrager voor jou geschikt is?

Gebruik onze keuzehulptool
3118 keer bekekenDelen
Advertentie:
Advertentie: