Met ergonomische draagzak op pad

6304 keer bekekenDelen

Hi! Ik ben Larissa. Mijn vriend Jeffrey is de allerleukste en als klap op de vuurpijl hebben wij samen Jax op de wereld mogen zetten. Ik geef jullie hierbij mijn korte gebruiksaanwijzing. Want stiekem is de echte versie lang, heel lang ;) Ik ben namelijk een gevalletje ‘elke-dag-proberen-om-de-activiteiten-van-7-dagen-in-1-dag-te-stoppen’. Wanna know why? Het zit zo: werk, wijntjes met vriendinnen, sporten, de familie, op date met mijn liefde, het huis spik en span, Jax de wereld laten zien in mijn ergonomische draagzak en ook niet onbelangrijk.. fashionable but never late. Eerlijk? Chaos haha! Zolang mijn JJ’s maar weten; jullie zijn altijd top-of-the-list.

ergonomische draagzak

Vakantie! We nemen mee: onze ergonomische draagzak.

Als fotograaf is het hoogseizoen; een nóg ‘hoger’ seizoen.. topdrukte! Trouwreportages, shoots nabewerken en trouwalbums maken. Rust is er niet bij. Begrijp me niet verkeerd.. ik hou van de stevige werkdruk. Doorpakken is mijn achternaam. Maar ik was behoorlijk in mijn nopjes dat het weekje Lanzarote met de familie al gepland stond.

De dag voor vertrek moest ik nog een trouwerij fotograferen. ‘’Maar emm.. Laris, koffers pakken? Wanneer en hoe dan?’’ Oeps, totaal niet over nagedacht! Oftewel deze moeke stond ’s avonds laat de koffers nog in te pakken en met gebrek aan slaap vertrokken we ’s nachts richting het vliegtuig.

 

Mijn baby in dromenland in de babydrager

Wonder boven wonder verliep het allemaal erg soepel. Even een pluimpje voor deze moeder want ondanks de drukte was ze de ergonomische draagzakmooi niet vergeten ;) Man man, wat is dat toch ideaal. Kinderwagen het ruim in, Jax op mijn rug in de babydrager en ‘hop’ het vliegtuig in. Ik heb een kwartiertje met Jax op mijn rug heen en weer door het gangpad van het vliegtuig gewaggeld. Totdat een medepassagier mij een seintje gaf dat hij in dromenland was. Daarna bij mij op schoot doorgeslapen. Ik ook ;)

Het gemak van de ergonomische draagzak

Deze vakantie bestond vooral uit: héél veel niks doen, zwemmen en eten. Door alle hobbelpaden in het stadje en op het park hebben we de kinderwagen nauwelijks kunnen gebruiken. Een draagdoek  zorgt dan voor veel gemak. Jax vindt het heerlijk en omdat zijn gewicht op mijn heupen leunt kost het mij minder kracht dan het duwen van een kinderwagen. Ideaal! Tot in de late uurtjes door het stadje lopen als het was afgekoeld gaf ons het ultieme vakantiegevoel. Jax sliep dan al, bij pappa of bij mij.

Jax praat nog steeds over dit weekje weg. De zin: ’’Vakantie is leuk’’ hoor ik hem nog wekelijks zeggen. Elke dag spelen met je neefjes en nichtje, waterpret en een paps en mams die even niet hoeven te werken.. wat wil je nog meer? 

Ps. We gaan vaker op de vlucht.. denk ik :p

-XO- Larissa

Lees ook mijn andere blog of deze blogs over op vakantie gaan met je baby!
https://www.draagdoek.nl/blog/wintersport-met-je-baby/
https://www.draagdoek.nl/blog/ik-ga-op-vakantie-en-ik-neem-mee/
https://www.draagdoek.nl/blog/op-vakantie/
https://www.kidstravelservice.nl/je-kindje-dragen-op-vakantie-alle-info-in-een-overzicht/

 


Benieuwd welke babydrager voor jou geschikt is?

Gebruik onze keuzehulptool
6304 keer bekekenDelen
Advertentie:
Advertentie: